Företaget

Bodenforskliniken erbjuder kvalitativa massagebehandlingar i förebyggande, rehabiliterande och avslappnande syfte, coachning och föreläsningar

inom kost, hälsa och träning. Vi vänder oss till privatpersoner, företag och idrottsföreningar med individuella lösningar framtagna för just era behov.

HÄLSA

 

Att vara frisk och må bra är viktigt för oss alla. Det innebär att sköta om sin kropp, både fysiskt och psykiskt efter de förutsättningar man har. Framför allt är det viktigt att finna en balans i tillvaron, genom att bl a uppmärksamma tillvarons grundläggande aspekter såsom kost, motion, återhämtning och mental hälsa.

 

Bodenforskliniken kan hjälpa dig att uppnå en god hälsa!

KVALITETSGARANTI

 

Bodenforsklinikens massörer är certifierade av Branschrådet Svensk Massage, vilket innebär att de har en kontrollerad och godkänd utbildning. Certifieringen innebär därmed en kalitetssäkring. Bodenforsklinikens massörer är patient- och ansvarsförsäkrade och förbinder sig att följa yrkesförbundets etiska regler.

JENNICA BODENFORS

 

Bodenforskliniken Massage & Hälsa startades av Jennica Bodenfors under våren 2007. Jennica har alltid varit intresserad av människors hälsa och välbefinnande. Hon är i grunden socialpedagog och har under flera år arbetat med människor och socialt arbete. Hennes intresse för friskvård, kost och träning har blivit allt större under senare år. Idag arbetar hon med massage samt coaching inom kost och träning, utifrån ett helhetsperspektiv.

Masserar åt Adidas på Lidingöloppet 2009

Foto: Jens Eklundh

 

 

"Jag är övertygad om att den psykiska och fysiska hälsan samverkar och påverkar varandra. Därför är det Bodenforsklinikens vision att se till helheten när vi möter människor i vårt arbete. Psykisk ohälsa sätter sina spår i kroppen bl a i form av muskelspänningar, under- eller övervikt och nedsatt immunförsvar. Fysiska besvär kan orsaka psykiskt lidande såsom depression mm".

Jennica Bodenfors

 

 

 

 

© Copyright Bodenforskliniken